MICE Business DAY

mice BD logo

Nemzetközi MICE workshop

A MICE Business Day rendezvényen a hazai és elsősorban környező országok konferencia, incentive és üzleti utazások szolgáltatói közvetlenül, B2B tárgyalások keretében mutatkozhatnak be és juttathatják el ajánlataikat az elsősorban hazai konferencia- és kongresszus-szervezők, rendezvényügynökségek, szövetségek és vállalati utaztatók részére, miközben a kísérő események egyedülálló networking és edukációs lehetőségeket biztosítanak a résztvevők számára.

A rendezvény harmadik alkalommal, 2017. november 16-án Budapesten, a Pesti Vigadóban kerül megrendezésre.

A rendezvényről további információt ITT talál.

Kiállítói jelentkezési lap

Megjelenési és részvételi lehetőségekről keresse munkatársainkat.

 

Business Excellence díjátadó

A Business Traveller Hungary magazin a hazai üzleti turizmus szereplőinek online szavazása alapján, 9 kategóriában adja át a Business Excellence díjakat azon hazai turisztikai szolgáltatoknak, amelyeknek fontos célcsoportja az üzleti célból utazók, és számukra dedikált, innovatív szolgáltatásokat nyújtanak.

Business Excellence Díj kategóriák: budapesti business hotel, vidéki business hotel, corporate utaztató, hagyományos légitársaság, fapados légitársaság, autókölcsönző, rendezvényhelyszín, vidéki “business city”, üzleti telekommunikáció

A díjátadó gála minden év júniusában kerül megrendezésre, meghívottjai a magyar idegenforgalom döntéshozói, a Business Traveller Hungary üzleti partnerei, olvasói és a sajtó képviselői.

A legutóbbi rendezvény beszámolóját ITT olvashatják, a képgalériáját pedig ITT tekinthetik meg.

Megjelenési és szponzorálási lehetőségekről keresse munkatársainkat.

Business Traveller hírlevél és portál

A Business Traveller portál a céges utazások iránt érdeklődők számára aktuális híreket, érdekességeket, újdonságokat és konkrét ajánlatokat nyújt az üzleti utazás világából. A hetente, 15.000 egyedi e-mail címre küldött hírlevél csokorba szedi a legfontosabb és legérdekesebb aktuális híreket.

Tekintse meg portálunkat, ahol az ingyenes hírlevélre is fel tud iratkozni: www.businesstraveller.hu

Businesstraveller.hu és hírlevél médiaajánló

További információért és testre szabott ajánlatokért keresse munkatársainkat.

Business Traveller Hungary magazin

business-traveller-magazin

A Turizmus Kft. angol licence alapján, a hazai sajátosságokat szem előtt tartva 2003 óta adja ki Magyarország egyetlen, céges utazóknak és utaztatóknak szóló, évente négy alkalommal megjelenő, Business Traveller Hungary című magazinját.

A magazin nem csupán az előfizetőkhöz jut el, hanem megtalálható a Liszt Ferenc Repülőtér Business váróiban, a Manager Fórum rendezvényein, eljut a Sixt és a Hertz autókölcsönzők és a Vodafone kiemelt céges partnereihez is.

Magazin előfizetés ITT.

Business Traveller Hungary médiaajánló

További információért és testre szabott ajánlatokért keresse munkatársainkat.

Mentés

Mentés

Business Traveller portfólió

Célcsoport a magyarországi közép- és nagyvállalatok döntéshozói

A portfólió valamennyi terméke az üzleti utazást és utaztatást állítja a fókuszba, a céges utazóknak és utaztatóknak iránytűt nyújt a turizmus e speciális területén való eligazodásban. Új helyszíneket, ötleteket, költséghatékony megoldásokat és közvetlen kapcsolatteremtést biztosít a céges ügyfelek, valamint légitársaságok, szállodák, autókölcsönzők, éttermek, rendezvényszervezők képviselőivel.