VENDÉGLÁTÁS MAGAZIN
Hirdetési lehetőségekről kérje ajánlatunkat a
sales@turizmus.com címen!
Az 1957-es alapítású Vendéglátás magazin napjainkban is a szakma meghatározó és hiteles orgánumaként szolgálja a magyar vendéglátás hagyományainak és hírnevének ápolását, színvonalának emelését. A kiadvány évente 10 alkalommal (január–februárban, valamint július–augusztusban összevon számmal) jelenik meg.
Kinek szól?
- A vendéglátásban dolgozó szakembereknek
- Vendéglátóhellyel rendelkező tulajdonosoknak
- Azoknak, akik nem hobbi szinten érdeklődnek a gasztronómia iránt
- Az iparág résztvevőinek, gyártóknak, élelmiszerhálózatoknak, termelőknek, gazdasági szakembereknek
Miről írunk?
- Hírek, aktualitások a vendéglátás világából
- Interjúk séfekkel, vendéglátó szakemberekkel, étteremtulajdonosokkal
- Alapanyagok, technológiák
- Vidéki gasztronómia
- Nemzetközi trendek és szereplők
- Mentes vendéglátás
- Fenntarthatóság a vendéglátásban
- Borászat, italkultúra, kávé-, tea- és bártrendek
- Nem hétköznapi, egyedi megoldások a vendéglátás világából
- A feltörekvő generáció képviselői
Hol érhető el?
- Előfizetés https://turizmus.com/elofizetes-kiadvanyrendeles útján
- A hazai turisztikai és vendéglátó szakma kiemelt eseményein (pl. Turizmus Summit, Sirha Budapest stb.)