VENDÉGLÁTÁS MAGAZIN

Hirdetési lehetőségekről kérje ajánlatunkat a
sales@turizmus.com címen!

Az 1957-es alapítású Vendéglátás magazin napjainkban is a szakma meghatározó és hiteles orgánumaként szolgálja a magyar vendéglátás hagyományainak és hírnevének ápolását, színvonalának emelését. A kiadvány évente 10 alkalommal (január–februárban, valamint július–augusztusban összevon számmal) jelenik meg.

 

Kinek szól?

  • A vendéglátásban dolgozó szakembereknek
  • Vendéglátóhellyel rendelkező tulajdonosoknak
  • Azoknak, akik nem hobbi szinten érdeklődnek a gasztronómia iránt
  • Az iparág résztvevőinek, gyártóknak, élelmiszerhálózatoknak, termelőknek, gazdasági szakembereknek

 

Miről írunk?

  • Hírek, aktualitások a vendéglátás világából
  • Interjúk séfekkel, vendéglátó szakemberekkel, étteremtulajdonosokkal
  • Alapanyagok, technológiák
  • Vidéki gasztronómia
  • Nemzetközi trendek és szereplők
  • Mentes vendéglátás
  • Fenntarthatóság a vendéglátásban
  • Borászat, italkultúra, kávé-, tea- és bártrendek
  • Nem hétköznapi, egyedi megoldások a vendéglátás világából
  • A feltörekvő generáció képviselői

 

Hol érhető el?