TOP 50 kiadvány

Az 50 legbefolyásosabb személy a magyar turizmusban

 

2017-ben is kiválasztotta 21 szakmai szervezet és a Turizmus Kft. szerkesztősége azt az 50 személyt, akik az elmúlt évben a legnagyobb befolyást gyakorolták a magyar turizmusra. A szakma kiválóságait negyedik alkalommal bemutató kiadvány már kapható szerkesztőségünkben.

A 2016-os év top 50-jébe nemcsak turisztikai szakemberek kerültek fel, hanem politikusok, valamint a turizmussal, ezzel a rendkívül szerteágazó területtel első látásra szoros kapcsolatban nem álló kiválóságok is.

Vannak köztük művészek, egykori élsportolók, olimpikonok, sőt a tavalyi Bocuse d’Or európai győztese (a lyoni világbajnokság 4 helyezettje) is, akiről az is kiderül többek közt, hogy gyermekkorában kifejezetten rossz evő volt.

A végleges listára idén is, több mint 50 személy került fel, mert – ahogy a korábbi években is – párban szerepelnek azok a szakemberek, akik egymástól elválaszthatatlanul képviselnek egy-egy céget.

Teljes sorrendet az 50 személyiség közt most sem állítottunk fel, belátva, hogy szinte lehetetlen összevetni egy politikus teljesítményét akár egy szállodaigazgatóéval, akár egy fesztiválszervezőével. Azonban külön listáztuk, és első helyen soroltuk fel azt a tíz szakembert, aki a zsűritől a legmagasabb átlagpontszámot kapta.

Az exkluzív kiadványban – egyéb érdekességek és kulisszatitkok mellett – valamennyi kiválóságnál feltüntetjük azt is, hogy hányadik alkalommal szerepel a legbefolyásosabbak között.

A TOP 50 kiadvány ITT megrendelhető.

A kiadványban történő hirdetési megjelenésekért keresse munkatársainkat.

Posted in turizmus.com Portfólió and tagged .