Vendéglátás Akadémia

A szakmával közösen valljuk, hogy a színvonalas vendéglátáshoz nélkülözhetetlen a folyamatos edukáció.

2016 óta évente 4 állomáshellyel országos road showt szervezünk éttermi vezetők, séfek, baristák és felszolgálók részére.  Az egynapos szakmai találkozón a legújabb szakmai hírekkel, szakmai újdonságokkal ismertetjük meg a résztvevőket. Délután a program egy interaktív workshoppal zárul.

A rendezvényről további információt  ITT talál.

Az idei rendezvény képgalériáját ITT  tekinthetik meg.

Megjelenési és szponzorálási lehetőségekről keresse munkatársainkat.

Mentés

Mentés

Vendéglátás online

A www.vendeglatasmagazin.hu portál és a heti ingyenes online hírlevél a vendéglátóipari szakemberek egyetlen hazai központi hírforrása, folyamatosan frissülő hazai és nemzetközi hírekkel, szakmai események beszámolóival, háttéranyagokkal, a szakmában történő személyi változásokkal és állásbörzével.

Tekintse meg portálunkat, ahol az ingyenes hírlevélre is fel tud iratkozni: www.vendeglatasmagazin.hu

vendeglatasmagazin.hu és hírlevél médiaajánló

További információért és testre szabott ajánlatokért keresse munkatársainkat.

Vendéglátás magazin

Az 1957-es alapítású Vendéglátás magazin továbbra is a szakma meghatározó orgánumaként szolgálja a magyar vendéglátás hagyományainak és hírnevének ápolását, színvonalának

emelését..

A márkanévnek, és a 2015-ben megjelent, a szakmai szervezetek elismerését kiváltó lapszámoknak köszönhetően a Vendéglátás magazin ismét a leghitelesebb vendéglátó-ipari szaklap

lett Magyarországon, a szakmát képviselők első szá mú információszerzési forrása.

Változatlan törekvésünk, hogy tudósítsunk a legjelentősebb szakmai eseményekről, a szövetségek rendezvényeiről, versenyekről, konferenciákról. Bemutatjuk a hazai és a nemzetközi trendeket, ezek kiemelkedő képviselőit.

Foglalkozunk a vendéglátás marketingjével, a konyhatechnológiai újdonságokkal, a kreatív főzési és sütési ötletekkel, a közétkeztetés megújuló piacával, a gasztronómia neves szakembereivel.

A magazinról bővebb információ és előfizetés  ITT

Vendéglátás magazin médiaajánló

További információért és testre szabott ajánlatokért keresse munkatársainkat.

Mentés

Mentés