Tourism Social Media Awards

Keressük a legjobb turisztikai közösségi média megoldásokat

A Turizmus.com és a Fészbuker.hu szervezésében indul a Tourism Social Media Awards, a legjobb hotel Facebook oldalak és turisztikai közösségi média megoldások versenye.

Március 31-ig nevezhetik a magyar hotelek és turisztikai szolgáltatást nyújtó szervezetek, vállalkozások legjobb közösségi média megoldásaikat a Tourism Social Media Awards versenyre. A pályázatokat turisztikai és kommunikációs szakemberekből álló zsűri bírálja el, idén a nevezés ingyenes. A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének szakmai partnerségével zajló versenyen díjat kapnak a magyar hotelek legjobb Facebook és Instagram oldalai is.

Hagyományteremtő céllal indítja útjára a Tourism Social Media Awards (TSMA) versenyt a Turizmus.com és a Fészbuker.hu. Az idei versenyen magyar hotelek és turisztikai szolgáltatást nyújtó szervezetek, vállalkozások legjobb közösségi média oldalait és megoldásait díjazza a turisztikai és kommunikációs szakemberekből álló szakmai zsűri. A díjakat a szervezők ünnepélyes, szakmai workshoppal egybekötött eseményen adják át 2017 tavaszán.

A TSMA díjait két fő kategóriában lehet elnyerni. A zsűri megválasztja egyfelől az év legjobb Facebook és Instagram oldalait a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének hotel tagjai körében, valamint kiválasztja a magyar turizmus legjobb közösségi média megoldásait a beérkező pályázatok alapján.

A TSMA-ra három alkategóriában lehet pályázni: social branding témakörben integrált közösségi média jelenléthez kapcsolódó nevezésekkel; social content témakörben kreatív megoldásokat alkalmazó közösségi média tartalmakkal (pl. innovatív vizuális megoldások, videók, játékok); social campaign témakörben pedig közösségi médiában (is) futó kampányokkal lehet jelentkezni. A nevezési lap a www. tsma.hu oldalról tölthető le.

A Tourism Social Media Awards szakmai partnere a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége, a Front Page Communications és a Turizmus Kft.

tsma.hu | hello@tsma.hu

Turizmus Tudástréning

Online TrainingÚjszerű, edukációs lehetőség turisztikai szakemberek számára a Turizmus Tudástréning, amely a www.turizmus.com portál főmenüjében folyamatosan elérhető Tudástréning cím alatt.

A szemléletes, lényegre törő és hasznos tréningek kb.10-15 percet vesznek igénybe.

Ön minden szempontból nyerhet, hiszen egy-egy termék alapos ismerete segíti a személyes és üzleti döntéseit, növelheti eladásait, a tanfolyam elvégése ingyenes, sőt egy sikeres tréning elvégzéséről  névre szóló bizonyítványt kap, valamint megnyerheti a szolgáltatók által felajánlott ajándék vouchereket is.

Olvassa el a részletes ismertetőt, illetve tekintse meg az aktuális tanfolyamokat :

http://tudastar.turizmus.com/

Turizmus Tudástréning médiaajánló

További információért és testre szabott ajánlatokért keresse munkatársainkat.

Nyakkendőtől borravalóig

Üzleti szokások a világ 41 országában

A kiadvány 41 ország jellemzõ tárgyalási és szerzõdéskötési szokásait, öltözködési szabályait mutatja be és hasznos információkkal szolgál többek közt pénzváltásról, közlekedésről, étkezési szokásokról, ünnepekrõl.

Van, ahol a bólogatás nemet jelent, máshol az ajándékba adott óra fejezi ki legrosszabb kívánságunkat, de az is megesik, hogy az orrfújás helyett a szipogás az illendõ és a világ egyes tájain étterembe csak mezítláb léphetünk be, de a késést sem mindenhol a mi fogalmaink szerint értelmezik. És míg a „kreatív üzleti megoldások” keleten akár elismerést válthatnak ki, nyugaton viszont komoly ellenszenvre számíthatunk.

Ebben az útvesztõben segíti az eligazodást a Nyakkendõtõl borravalóig címû könyv, amelyet a Turizmus Kft. adott ki 2012. végén.

 

Nyakkendo-Konyv_borito

TOP 50 kiadvány

Az 50 legbefolyásosabb személy a magyar turizmusban

 

2017-ben is kiválasztotta 21 szakmai szervezet és a Turizmus Kft. szerkesztősége azt az 50 személyt, akik az elmúlt évben a legnagyobb befolyást gyakorolták a magyar turizmusra. A szakma kiválóságait negyedik alkalommal bemutató kiadvány már kapható szerkesztőségünkben.

A 2016-os év top 50-jébe nemcsak turisztikai szakemberek kerültek fel, hanem politikusok, valamint a turizmussal, ezzel a rendkívül szerteágazó területtel első látásra szoros kapcsolatban nem álló kiválóságok is.

Vannak köztük művészek, egykori élsportolók, olimpikonok, sőt a tavalyi Bocuse d’Or európai győztese (a lyoni világbajnokság 4 helyezettje) is, akiről az is kiderül többek közt, hogy gyermekkorában kifejezetten rossz evő volt.

A végleges listára idén is, több mint 50 személy került fel, mert – ahogy a korábbi években is – párban szerepelnek azok a szakemberek, akik egymástól elválaszthatatlanul képviselnek egy-egy céget.

Teljes sorrendet az 50 személyiség közt most sem állítottunk fel, belátva, hogy szinte lehetetlen összevetni egy politikus teljesítményét akár egy szállodaigazgatóéval, akár egy fesztiválszervezőével. Azonban külön listáztuk, és első helyen soroltuk fel azt a tíz szakembert, aki a zsűritől a legmagasabb átlagpontszámot kapta.

Az exkluzív kiadványban – egyéb érdekességek és kulisszatitkok mellett – valamennyi kiválóságnál feltüntetjük azt is, hogy hányadik alkalommal szerepel a legbefolyásosabbak között.

A TOP 50 kiadvány ITT megrendelhető.

A kiadványban történő hirdetési megjelenésekért keresse munkatársainkat.

turizmus.com rádióműsor

Turisztikai magazinműsor a TREND FM-en a Turizmus Kft. szakmai szerkesztésében

A műsor a turizmus aktuális kérdéseivel, az ágazatot érintő, de a nagyközönség érdeklődésére is számot tartó témákkal foglalkozik. Olyan rádiós platform az ágazat szereplőinek, amely erősíteni tudja a turisztikai ágazat gazdasági jelentőségét és elismertségét is. Ahogy a műsor szignálja is fogalmaz, a „Turizmus.com – a szakértői hírforrás” szeretne lenni a turisztikai tematikájú rádióműsorok között.

Hallgasson bennünket minden héten, csütörtökön, fő műsoridőben, 17.15-18.00 óra között! Ismétlés szombat délutánonként, a 17.30-as híreket követően.

A korábbi műsorokat pedig ITT hallgathatja vissza.

A TREND FM több mint tíz évvel ezelőtt, mint GAZDASÁGI RÁDIÓ kezdett sugározni. Online (www.trendfm.hu) és Budapesten a 94,2 MHz-en hallgatható. Piaci-gazdasági-üzleti információk és kulturális műsorok jellemzik programját, egyedi zenei világ mellett.

További információért és testre szabott ajánlatokért keresse munkatársainkat.

 

Élmény Itthon magazin

A hazai legnagyobb példányszámú, ingyenes belföldi turisztikai programajánló magazin, az Élmény itthon a Magyar Turizmus Zrt. megbízásából és vele együttműködve kerül kiadásra. A havonta megjelenő magazin hazánk gazdag kínálatát és az újdonságokat mutatja be színes írásokkal, utazási ajánlatokkal és tippekkel, havi részletes esemény naptárral.

A magazin behúzásra kerül a Magyar Nemzet és a Heti Válasz előfizetői példányaiba ,valamint terjesztésre kerül 120 Tourinfom-irodában országszerte, az Intercity járatokon és a budapesti gyógyfürdőkben.

A programajánló korábbi számait itt megtekintheti:
http://turizmus.com/letoltheto_mediaajanlok/elmeny-itthon-letoltheto-szamai-1117536

Élmény itthon magazin médiaajánló

További információért és testre szabott ajánlatokért keresse munkatársainkat.

ÉlményItthoncovermarc

Budapestpanorama.com

A budapestpanorama.com magyar és angol nyelvű kulturális programajánló, amelyet a külföldi turisták az elutazásuk előtt, illetve budapesti tartózkodásuk alatt is böngészhetnek. Naprakész információkat ad fővárosi programokról, eseményekről, kulturális és szórakozóhelyek kínálatáról, témára és időpontra kereső funkciókkal.

A Magyar Turizmus Zrt. magyar és angol nyelvű portálján is megtalálható a honlap kereső funkciója.
A mobiltelefonra optimalizált weboldal kiegészül helyszínek google térképes megjelölésével; m.budapestpanorama.com

Tekintse meg programajánló weboldalunkat: www.budapestpanorama.com

További információért és testre szabott ajánlatokért keresse munkatársainkat.

Official Budapest City Map

A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ Nonprofit Kft.-vel együttműködve a Turizmus Kft. adja ki Budapest hivatalos, legnagyobb példányszámú, ingyenes terjesztésű térképét. Az angol nyelvű térkép a Budapest iránt érdeklődők és a Budapesten tartózkodó külföldi turisták elengedhetetlen útitársa, amelyben hasznos információk (látnivalók, közlekedés stb), valamint a Budapest Kártya elfogadóhelyek is megtalálhatók.

Nem csupán a budapesti szállodákban és turisztikai információs központokban találják meg az érdeklődő turisták, hanem térkép terjesztésre kerül a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér terminálján a poggyászkiadásnál saját állványokon is.

Official Budapest City Map médiaajánló

További információért és testre szabott ajánlatokért keresse munkatársainkat.

Citymap_spring

Mentés

Mentés

Üzleti Reggeli

Üzleti reggeli Üzleti reggeliÜzleti reggeli Üzleti reggeli Üzleti reggeli Üzleti reggeli Üzleti reggeli Üzleti reggeli Üzleti reggeliÜzleti reggeli

Ott akar lenni, ahol beszerzési, műszaki és éttermi igazgatók vagy akár konyhafőnökök és housekeeping vezetők reggeliznek?

Az évente 6-8 alkalommal megrendezésre kerülő exkluzív üzleti reggeli „előadói” innovatív termékeiket, szolgáltatásaikat mutatják be, amelyek a turisztikai vállalkozások számára új ötleteket, költséghatékony vagy energiatakarékos megoldásokat nyújtanak.

A rendezvény egyedülálló alkalom, hogy a beszállító cégek bemutatkozhassanak, és személyesen egyeztethessenek a potenciális felhasználókkal, vevőkkel.

Korábbi üzleti reggelik képgalériáját megtekintheti ITT.

Megjelenési és szponzorálási lehetőségekről keresse munkatársainkat.

Turisztikai Évadnyitó Gála

Feb’1

A turisztikai szakma évadnyitó fogadását és díjátadó gáláját immár 25 éve minden évben február 1-jén szervezi a Turizmus Kft. Minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy ez a rendezvény évről évre a turisztikai szakma legrangosabb eseménye, az egyetlen olyan alkalom, amikor a szerteágazó szakma valamennyi vezető képviselője együtt van.. valamint a kormányzat is a legmagasabb szinten képviselteti magát.

A mértékadó szakmai szervezetek ezt az összejövetelt találták méltónak arra, hogy átadják „az év szakembere” kitüntetéseket.

A fogadásra – amelyen mintegy 1200 idegenforgalmi szakember vesz részt – a meghívottak nem partnerükkel érkeznek. Ez ugyanis nem társasági összejövetel, sokkal inkább komoly, lobbitevékenységre és kapcsolatépítésre irányuló szakmai presztízsesemény.

Az évadnyitó helyszíne a Budapest Kongresszusi Központ, amely azon kevés hazai rendezvény-helyszínek egyike, ahol egyidejűleg több mint ezer ember ülhet le, majd egy másik térben állófogadáson vehet részt. A köszöntő és a díjátadás után ugyanis nagyszabású fogadáson látjuk vendégül a megjelenteket.

A 2017. február 1-i gála képgalériáját megtekintheti ITT.

Megjelenési és szponzorálási lehetőségekről keresse munkatársainkat.

A rendezvényről készült videó:

Mentés