Égi borospincék

eki-borospincek-logo

A Nagy-Britanniában már komoly hagyományokkal bíró és nagy médiaérdeklődéssel kísért „Cellars in the Sky”, vagyis Égi Borospincék fedélzeti borteszt keretében a légitársaságok borait rangsoroljuk, szakértők közreműködésével. Az esemény két részből áll, a szakmai munkából, vagyis a bortesztből és az azt követő ünnepélyes eredményhirdetésből.

egi-borospincek

A tesztelők soraiba nem csupán valódi borszakértőket, hanem a borral és gasztronómiával foglalkozó médiumok képviselőit, valamint legfontosabb „borkedvelő” üzleti partnereinket is meginvitáltuk. A zsűri egy hivatásos borszakértőkből álló körből, valamint a Business Traveller Hungary „borértő” üzleti partnereiből áll össze.

A hivatalos bortesztet követően egy ünnepélyes fogadás keretében kerülnek átadásra a díjak. Az eredményhirdetésre a zsűrin és a nevezett légitársaságok képviselőin felül meghívunk még vezető üzletembereket, kamarák és nagykövetségek képviselőit, valamint a Business Traveller Hungary magazin legfontosabb üzleti partnereit, leghűségesebb olvasóit és a turisztikai szakma vezető képviselőit.

A korábbi rendezvény képgalériáját ITT tekinthetik meg.

Megjelenési és szponzorálási lehetőségekről keresse munkatársainkat.

Posted in Business Traveller Portfólió and tagged .